KOMPLET COBRA + JET STREAM

Šifra proizvoda: ZL-2111
13 pregleda u ovom trenutku na sajtu! Popularno zar ne?

Brza isporuka

Veliki lager

Podrška

Sopstvena proizvodnja

Opis artikla

 

COBRA

 

Automatska maska za varenje, manualno podešavanje DIN 9-13, znojnica i točkić za podešavanje obima, lako zamenjiva stakla, radna temperatura od -50C do +550C, koristi solarnu energiju – baterije nisu potrebne.

 

Brzina zatamnjenja:

svetlo/mrak 0,05 milisekundi
mrak/svetlo 0,1-0,5 sekundi.
EN 166, EN 175, EN 379

 

JET STREAM

 

Jetstream™ je dizajniran da pruža zaštitu u sredinama visokog rizika. „Switch & Go™“ sistem nudi kompletnu jedinicu: uređaj sa filterima za prečišćivanje vazduha, punjač, protokomer, potkapu sa PC vizirom i crevom za dovod prečišćenog vazduha. Jetstream™ je respirator na punjenje koji se montira na kaiš sa filterima za prašinu i organsku paru velikog kapaciteta. Jetstream™ se isporučuje sa baterijama od 4h ili 8h. Jedinica se alarmira ukoliko je potrebno dopuniti bateriju ili zameniti filter. Kaiš za pojas i električna jedinica teški su svega 765g. Ona korisniku pruža minimalni protok vazduha od 140 litara prečišćenog vazduha u minuti. Potpuno napunjen Jetstream™ daje 180 litara vazduha u minuti kroz filter preko izuzetno fleksibilnog creva do željenog dela na glavi.

• Potpuna, lagana vazdušna električna jedinica koja se montira na struk bez potrebe kupovine dodataka.
• Filteri ekstra velikog kapaciteta za zaštitu od prašine, čestica i opasnosti od organskih isparenja.
• U saglasnosti sa evropskim standardima BS EN 12941:1999 TH2.
• Čitav niz delova za glavu koji se mogu koristiti sa Jetstream™ daju i dodatnu zaštitu za glavu, oči i lice osobe koja ih nosi.